Om oss

Välkommen till det personliga företaget med full service

”Vårt främsta mål är att vara en bra och effektiv samarbetspartner när det gäller försäljning, finansiering och service av tunga fordon.”

Bilab Lastbilar AB är återförsäljare för Scania i Kungälv med omnejd. Vi har en modern fullservice-verkstad och säljer dessutom lastbilssläp från kända tillverkare samt reservdelar. Vårt samarbete med Scania sträcker sig ända tillbaka till 1963 och 1 januari 2005 bildade vi ett separat lastbilsbolag – Bilab Lastbilar AB.

Vi är ett företag som är under ständig utveckling. Idag består vi av ett intrimmat arbetsteam i en modern Scania-anläggning. Vi arbetar med modern utrustning, är välutbildade och har lång erfarenhet för att kunna möta de höga kraven som ställs inom service och underhåll. På försäljningssidan får våra kunder också all den hjälp de behöver gällande finansieringsfrågor, både för nya och begagnade fordon.

scania-logga-bilab-lastbilar

Intresserad av att veta mer?

Vill du boka service? Eller vill du veta mer om vår finansiering vid köp av lastbil? Vi är bara ett samtal bort.

Full fokus och högkvalitativ service

Vi vet hur viktigt det är med bra service. Därför har vi kvällsöppet till kl. 24.00 måndag till torsdag, varje vecka. Dessutom har vi även kapaciteten att ta emot akuta problem om olyckan skulle vara framme.

Bilab är certifierade enligt ISO 9001:2008, Swedac, samt arbetar i enlighet med Scanias riktlinjer för givna kundlöften. Vi är även ackrediterade för att ”släcka tvåor” samt kontrollera färdskrivare. Varmt välkommen till oss på Bilab!