LEDIGA TJÄNSTER

THE BIG MISSION
VILL DU HA ETT AV SVERIGES VIKTIGASTE JOBB?

Som servicetekniker ser du till att mediciner kan köras till sjukhus, att skogsbränderna kan släckas, att bussar kommer i tid, matvaror kommer fram till restauranger och att renhållningen i vårt land fungerar. Utan lastbilar och bussar stannar Sverige.

Just nu har vi på Bilab Lastbilar många lediga verkstadsjobb. Vill du bli en av oss?

Testa om du klarar utmaningen och få chansen till en ny karriär, och att vinna exklusiva priser – thebigmission.se

Prisbelönta i branschens mest prestigefyllda tester kan vi bara konstatera en sak – nya generationen Scania är vinnare. De bästa lastbilarna behöver också de bästa serviceteknikerna, som hjälper åkerier och bussbolag att hålla fordonen rullade så att samhället fungerar på bästa sätt.

Vi erbjuder dig som servicetekniker:

  • Gott om jobb
  • Bra lön och karriärvägar
  • Banbrytande teknikutbildningar
  • Stort utbud av interna utbildningar

Antar du utmaningen? Testa om du klarar jobbet på Thebigmission.se.

Där kan du också söka jobb som servicetekniker och flera andra verkstadsroller hos oss!

Vi söker Lastbilsmekaniker

Som lastbilsmekaniker hos oss på Bilab Lastbilar ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling. Vår reparationslitteratur är på svenska.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker mot tunga fordon. Har Du erfarenhet av Scanias produkter så är det extra meriterande. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningstyp: Heltid dagtid / Heltid Kvällstid
Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi genomför intervjuer kontinuerligt.

Mekaniker Kvällsskift

Vi söker dig som vill arbeta som mekaniker med inriktning mot service, reparationer och glasarbete (glasreparationer och vindrutebyten) i vår verkstad där vi servar, reparerar och utför felsökningar på Audi, VW personbilar och VW transportbilar.

Du kommer arbeta i ett aktivt team som skapar glädje och delaktighet på Bilab i Kungälv. Hos oss kommer du få kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll för att möta den senaste tekniken inom några av branschens mest spännande varumärken. Vår verkstad har den utrustning och kompetens som krävs för att arbeta med dagens och morgondagens bilar.

Vi utför samtliga förekommande arbeten inom branschen, Vill du framtidssäkra din kompetens och vara med på en spännande resa? Om svaret är ja, skicka mig en kort sammanfattning om vem du är och vad du gjort tidigare.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och ambitiös, vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller annan relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som tekniker eller mekaniker. B-körkort och datorvana är ett krav, likaså svenska i tal och skrift, vi önskar att du har förståelse för engelska språket.

Meriterande

  • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW transportbilar, VW personbilar eller Audi.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordonsglas.
  • Erfarenhet av fyrhjulsmätning och kamera / radarkalibrering.

Arbetstider
Rekryteringen avser anställning till vårt kvällsskift med arbetstider 15:48 till 24:40 Måndag – Torsdag. Ledig fredagar och dag före röd dag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning kvällstid.

Lön: Marknadsmässig.

Skadetekniker/Plåtslagare Kvällsskift

Som skadetekniker på Bilab i Kungälv kommer du arbeta med karosserireparationer på personbilar och lätta lastbilar.
Du kommer arbeta i ett aktivt team som skapar glädje och delaktighet på Bilab i Kungälv.
Hos oss kommer du få kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll med några av marknadens främsta varumärken.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och ambitiös, vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller annan relevant teknisk utbildning.
Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som skadetekniker.
B-körkort är ett krav, likaså svenska i tal och skrift. Vi önskar att du har viss datorvana.

 

Meriterande

  • AC-behörighet.
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW, Audi och Skoda.
  • Tidigare erfarenhet från arbete som bilskadetekniker/plåtslagare.

Arbetstider
Rekryteringen avser anställning till vårt kvällsskift med arbetstider 15:48 till 24:40 Måndag – Torsdag. Ledig fredagar och dag före röd dag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning kvällstid.

Lön: Marknadsmässig.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram.

Kontaktuppgifter:
E-postadress: jesper.johansson@bilab.se  –  Telefon.nr: 0303-620 03