LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker Lastbilsmekaniker

Som lastbilsmekaniker hos oss på Bilab Lastbilar ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling. Vår reparationslitteratur är på svenska.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker mot tunga fordon. Har Du erfarenhet av Scanias produkter så är det extra meriterande. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningstyp: Heltid dagtid / Heltid Kvällstid
Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi genomför intervjuer kontinuerligt.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram.

Kontaktuppgifter:
E-postadress: jesper.johansson@bilab.se  –  Telefon.nr: 0303-620 03