LEDIGA TJÄNSTER

THE BIG MISSION
VILL DU HA ETT AV SVERIGES VIKTIGASTE JOBB?

Som servicetekniker ser du till att mediciner kan köras till sjukhus, att skogsbränderna kan släckas, att bussar kommer i tid, matvaror kommer fram till restauranger och att renhållningen i vårt land fungerar. Utan lastbilar och bussar stannar Sverige.

Just nu har vi på Bilab Lastbilar många lediga verkstadsjobb. Vill du bli en av oss?

Testa om du klarar utmaningen och få chansen till en ny karriär, och att vinna exklusiva priser – thebigmission.se

Prisbelönta i branschens mest prestigefyllda tester kan vi bara konstatera en sak – nya generationen Scania är vinnare. De bästa lastbilarna behöver också de bästa serviceteknikerna, som hjälper åkerier och bussbolag att hålla fordonen rullade så att samhället fungerar på bästa sätt.

Vi erbjuder dig som servicetekniker:

  • Gott om jobb
  • Bra lön och karriärvägar
  • Banbrytande teknikutbildningar
  • Stort utbud av interna utbildningar

Antar du utmaningen? Testa om du klarar jobbet på Thebigmission.se.

Där kan du också söka jobb som servicetekniker och flera andra verkstadsroller hos oss!

Vi söker Lastbilsmekaniker

Som lastbilsmekaniker hos oss på Bilab Lastbilar ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling. Vår reparationslitteratur är på svenska.

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningstyp: Heltid dagtid / Heltid Kvällstid
Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi genomför intervjuer kontinuerligt.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram.

Kontaktuppgifter:
E-postadress: jesper.johansson@bilab.se  –  Telefon.nr: 0303-620 03