SCANIA VERKSTAD

Scania verkstad i Göteborg med längre öppettider och lång erfarenhet

Välj professionell fullservice när du behöver det. I vår Scania verkstad hittar du utbildade medarbetare med lång erfarenhet av att serva, underhålla och reparera Scania lastbilar, men också olika typer av lastbilssläp.

Det här gäller i vår Scania verkstad: Ett års garanti på alla reservdelar vi monterar, extra kvällsöppet till 24:00 från måndag till torsdag och hjälp med regelbunden service samt akuta problem. Självklart är vi certifierade enligt, ISO 9001:2008 samt arbetar enligt Scanias riktlinjer. Dessutom är vi SWEDAC ackrediterade för att ”släcka tvåor”, kontrollera färdskrivare och hastighetsregulatorer. På vår Scania verkstad är vi även certifierade för arbete inom kyla upp till 14kg. Välkommen in till vår Scania verkstad!

Kontakta oss

Intresserad av att veta mer?

Vill du boka service? Eller vill du veta mer om vår finansiering vid köp av lastbil? Vi är bara ett samtal bort.

Akut service och reparation

Akuta problem kommer aldrig lägligt, speciellt inte vid viktiga transporter. Vi arbetar alltid flexibelt för att kunna hjälpa dig som kund att få den service du behöver, även vid akuta behov. Därför har vi även dygnet runt jour som tar hand om akuta problem, så att du kan komma ut på vägarna igen så fort som möjligt.

Vi tillhandahåller ett brett sortiment av högkvalitativa reservdelar i vår egna Scania-butik.

Hämta din lastbil mitt i natten

Vi vet hur frustrerande det kan vara med långa väntetider. Därför har vi extra kvällsöppet varje vecka från måndag till torsdag till 24:00. Det betyder att du till och med i vissa fall kan lämna och hämta din lastbil redan samma dag, beroende existerande problem.

Kontakta oss

Mattias Elofsson Verkmästare på Bilab Lastbilar i Kungälv

Mattias Elofsson

Verkmästare

Tel: 0303-620 41
mattias.elofsson@bilab.se

Niclas Löfmark

Verkmästare kvällsskift

Tel: 0303-620 42
niclas.lofmark@bilab.se